Följ Forsen

Forsen är Sveriges 14:e bästa arbetsplats

Pressmeddelande   •   Mar 27, 2018 00:00 CEST

Forsen utnämndes igår kväll till Sveriges 14:e bästa arbetsplats enligt GPTW.

– Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser för fjärde året i rad. Ett bevis på att våra medarbetare är engagerade och känner sig stolta, säger Bengt Johansson, vd, Forsen. 

Forsen utnämndes igår kväll till Sveriges 14:e bästa arbetsplats när årets vinnare korades av Great Place to Work Institute.

GPTW är världens största arbetsplatsstudie och de delar ut utmärkelser till de allra bästa i mer än 50 länder. Resultatet baseras till två tredjedelar av medarbetarnas upplevelse och en tredjedel av en så kallad Culture Audit, där företaget berättar vad man gör för att skapa en riktigt bra arbetsplatskultur.

– Det långsiktiga HR-arbetet har hjälpt oss att identifiera våra starka och svaga sidor. Vi vilar aldrig och varje del är lika viktig: att attrahera nya kollegor, att engagera och motivera nuvarande kollegor och säga farväl på ett bra sätt till de som slutar, fortsätter Bengt Johansson.

– Att vi involverar Forsens medarbetare i resultatet av vår medarbetarundersökning är en av framgångsfaktorerna bakom att vi återigen kniper en plats på listan. Tydlighet, att ha roligt på jobbet och att lyssna för att förstå är några av våra huvudspår under året som kommer, baserat på kollegornas input och önskemål, säger Caroline Redare, HR-chef.

Det är fjärde året Forsen deltar i rankingen av Sveriges bästa arbetsplatser, som organisationsutvecklingsföretaget Great Place to Work Institute genomför. Forsen gick in på plats 14 av 25 i kategorin medelstora företag. http://www.greatplacetowork.se/employer-branding/sveriges-basta-arbetsplatser/

För mer information, kontakta:
Caroline Redare, HR-chef, Forsen: 070-771 27 44
Cajsa Lindgårdh, kommunikationschef, Forsen: 0734-39 26 22

Forsen är ett projektledningsföretag. Ca. 170 medarbetare på sju kontor i Sverige leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. De är specialister på traditionell projektledning, CM och Samverkan och har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen är en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work Institute (GPTW).

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://forsen.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.