Följ Forsen

Forsen sköter projektledningen för Grow kontor, ca 36 500 kvm i Solna

Pressmeddelande   •   Feb 08, 2017 12:39 CET

Källa: Humlegården/Tham & Videgård

Humlegården har startat uppförandet av Grow, en kontorsfastighet med en bruttoarea på hela 36 500 kvadratmeter. Forsen står för projekt-, projekterings- och produktionsledning.

– Forsen var projektledare då Humlegården uppförde Swedbanks nya huvudkontor och har nu även fått uppdraget att ansvara för projektledningen av Grow, som är beläget strax intill Swedbank. Vi driver även projektledningen för syskonprojektet Grow Hotel, vars första spadtag togs 8 september, säger Olivia Eldh, bitr. projektledare Forsen. Så det är roligt att ha fått fortsatt förtroende av Humlegården, den största privata fastighetsägaren i Solna strand.

Grow består av åtta kontorsvåningar plus två källarplan med ca. 80 p-platser och ca. 300 cykelparkeringar. 

Grow erbjuder stor flexibilitet och planlösningen har utformats för att främja samarbete och god kommunikation mellan människor. I entréplanet kommer det att etableras en restaurang, öppen för allmänheten, med möjlighet till en stor uteplats under sommarhalvåret.

Humlegården har tidigare informerat att Arbetsförmedlingen blir den största hyresgästen. De kommer att flytta sitt huvudkontor och samlar 1 200 medarbetare i Solna strand.

Byggstarten med markarbeten skedde under hösten 2016 och inflyttning sker under 2019.

Arkitekt är Tham & Videgård Arkitekter (TVARK).

Kontaktpersoner
Håkan Undin, projektledare, Forsen: 0708-45 45 15
Olivia Eldh, bitr. projektledare, Forsen: 0702-73 50 06
Maria Lidström, Chef investering och utveckling, Humlegården: 08-678 90 64

Forsen är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. 

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.