Följ Forsen

​Forsen tillsätter ny kvalitetsansvarig

Pressmeddelande   •   Jan 28, 2019 16:15 CET

Qaryn Eng - ​erfaren projektledare på Forsen som nu blir kvalitetsansvarig

Forsen har utsett Qaryn Eng till kvalitetsansvarig i samband med lanseringen av Forsen Flow – företagets nya ledningssystem.

Vi är inte ISO-certifierade för sakens skull, utan för att vi ska jobba med ständiga förbättringar, säger Qaryn.

Som Forsen tidigare informerat om är de sedan länge ISO-certifierade för både kvalitet och miljö. När ledningssystemet behövde uppdateras enligt den nya ISO-standarden bestämde man sig för att ta ett steg till och modernisera hela systemet. I samband med det utsågs Qaryn Eng till ny kvalitetsansvarig.

– Jag är ledningens resurs för att uppfylla målsättningen med kvalitetsarbetet. Det betyder att jag ska upprätthålla systemet, en struktur och processer för att alla ska bidra till våra ständiga förbättringar, säger Qaryn Eng. Till min hjälp har jag Anna Nylander, projektledare på vårt Göteborgskontor, som ansvarar för miljöcertifikatet.

Forsen jobbar löpande och systematiskt med utveckling av ledningssystemet och dess innehåll. Erfarenhetsåterföring och att minska risken för att uppfinna hjulen igen är viktiga målsättningar. Det handlar också om ordning och reda. En nyanställd på Forsen ska snabbt kunna komma in i arbetsprocessen, hitta rätt dokumentation och få det stödet hen behöver för att säkra leveransen mot kund.

– Det här är viktigt för Forsen, säger Bengt Johansson, vd. Med Qaryns erfarenhet både vad gäller projektledning och våra interna rutiner kommer hon att kunna vidareutveckla systemet och våra arbetssätt. Något digitaliseringen skyndar på.

Qaryn har varit på Forsen sedan 2005 som projektledare. Nu kombinerar hon rollen som kvalitetsansvarig med operastudier. Forsen AB är certifierade enligt ISO 9001:2015 (kvalitet) och ISO 14001:2015 (miljö). 

Forsen är ett projektledningsföretag. Ca. 180 medarbetare på åtta kontor i Sverige leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. De har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen är en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work Institute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.