Följ Forsen

I kampen om kompetensen rekryterar Forsen ytterligare en HR-specialist

Pressmeddelande   •   Mar 29, 2016 15:09 CEST

En ny rapport från Svenska Teknik & Designföretagen – Investeringssignalen – visar att hela 87 procent av teknikkonsulterna planerar att anställa under det närmaste halvåret. Jakten på kompetens i branschen är stenhård och Forsen spänner nu musklerna ytterligare för att säkra tillväxt.

Den 4:e april börjar Li Sjöström som HR-specialist, med fokus på rekrytering, på Forsen. Li kommer närmast från en motsvarande roll hos branschkollegan Hifab, och har dessförinnan varit verksam både som rekryteringskonsult samt HR-ansvarig. Från sin tid på Hifab har Li även lokal kännedom från kandidatmarknaderna i Göteborg och Malmö.

– Med sin erfarenhet av att rekrytera inom vår bransch, kommer Li som ett mycket efterlängtat tillskott till vårt HR-team. Det här innebär att vi verkligen kan ta nästa steg för tillväxt i samtliga regioner där vi är verksamma och att vi fortsätter att göra det på det sätt vi tror på – med hjälp av våra medarbetares nätverk och den interna kraften som det frigör, säger Caroline Redare, HR-chef på Forsen.

För mer information, kontakta:
Caroline Redare, HR-chef, Forsen Projekt: 070-771 27 44
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen Projekt: 0734-39 26 22

Forsen är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar med traditionell bygg- och projektledning och är även specialister på CM (Construction Management). 

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.