Följ Forsen

Maximalt med installationer när Forsen projektleder tandläkarklinik

Pressmeddelande   •   Sep 07, 2016 15:00 CEST

Folktandvården i Uppsala öppnar en ny klinik i S:t Per-gallerian

– Det var en intressant utmaning med tanke på de många olika installationerna som behövs till behandlingsstolarna, säger Tony Zotterman, projektledare Forsen.

Den 1 juli öppnade Folktandvården i Uppsala en ny klinik i S:t Per-gallerian. Forsen stod för projekt- projekterings-, installations- och byggledning samt KA.

På sex månader förvandlades en Stadiumbutik till en modern folktandvård med 12 undersökningsrum och tillhörande personalytor.

Att sköta projektledningen i vårdfastigheter kräver en speciell kompetens. Förutom utmaningen med installationerna hanterar man röntgenutrustning och lokaler som sedan ska vara sterila. Samtidigt måste störningar för angränsande butiker och kontor minimeras och demontering och transport av material i en galleria , i detta fall även rulltrappor, ske nattetid.

Byggherre är Skandia Fastigheter AB.

Kontaktpersoner
Tony Zotterman, projektledare, Forsen: 0733-40 50 13
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen: 0734-39 26 22

Forsen är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar med traditionell bygg- och projektledning och är även specialister på CM (Construction Management). 

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.