Gå direkt till innehåll
Forsen, från en av våra tidigare konferensresor.
Forsen, från en av våra tidigare konferensresor.

Nyhet -

Forsen är certifierade som ett ”Great Place to Work”, för fjärde året i rad

– Det är oerhört glädjande, inte bara att vi är certifierade, utan att vi har lyckats höja vårt övergripande resultat sedan förra året under en period så hårt präglad av covid-19, säger Lage Backlund, HR-chef, Forsen.

Forsen har därmed blivit certifierade som ett Great Place to Work samtliga år certifieringarna har utfärdats av Great Place to Work Institute.

Personalfrågorna och värdegrunden står högt upp på agendan, vilket speglas i resultatet och svarsfrekvensen som i år låg på rekordhöga 90%. Toppnoteringarna ligger inom områden som mångfald, jämlikhet, kamratskap och att medarbetarna ges mycket eget ansvar.

– Vi har höga resultat överlag, men det finns även områden med förbättringspotential. Nu gäller det att inte luta sig bakåt utan fortsätta med det vi gör bra och starta upp det som saknas, säger Lage Backlund.

Årets undersökning innehöll även frågor kring covid-19. Exempelvis huruvida företaget tar hand om medarbetares oro, hur de upplever kommunikationen och mer praktiska frågor kring distansarbete. Även här låg Forsen i nivå eller i flera fall högre än andra företag i jämförelse.

Forsen har cirka 200 medarbetare och kontor på flera platser i Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. 

Kontakt
Lage Backlund, HR-chef, Forsen: 0766-44 20 74
Cajsa Lindgårdh, kommunikationschef, Forsen: 0734-39 26 22

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterat material