Gå direkt till innehåll
Lena Rasmusson, ny gruppchef på Forsen.  (Foto: Per Myrehed)
Lena Rasmusson, ny gruppchef på Forsen. (Foto: Per Myrehed)

Nyhet -

Forsen stärker upp chefsledet på anläggningssidan

Forsen har anställt Lena Rasmusson som ny gruppchef på Forsen Anläggning.
– Jag valde att tacka ja till Forsen, för här sätter vi medarbetarna överst, bokstavligen. Både i organisationsplanen och i verkligheten. J
ag brinner för mitt team och kollegorna runtomkring. Det är viktigt att man har roligt. Då gör man ett bra jobb, och det märker kunderna.

Lena kommer närmast från NCC där hon jobbade som projektchef, Infra och dessförinnan var hon beställare på Täby kommun. Lena har en lång erfarenhet inom infrastrukturprojekt och har bland annat jobbat med trafikplats Häggvik, förbifart Stockholm. Innan dess som beställare för tunnel och cirkulationer i två plan för Täby centrum.

– Lena kommer att stärka vårt ledarskap, vårt arbetsgivarvarumärke och väl bidra till våra värderingar. Hon har varit engagerad i mångfaldsarbetet på NCC och även skapat två kvinnliga nätverk, bland annat ”Tjejer i produktion”, för kvinnor på Infra, Stockholm. Utöver det jobbar hon med hemlösa på fritiden. Vi är mycket glada att hon valde Forsen, säger Bengt Johansson, vd.

Lena Rasmusson började i september 2018. 

Kontakt
Lena Rasmusson, projektledare och gruppchef, Forsen, 076-521 54 61
Cajsa Lindgårdh, kommunikationschef, Forsen, 0734-39 26 22

Ämnen


Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterat material