Gå direkt till innehåll

Nyhet -

​Forsen utser Dan Nilsson till ny gruppchef anläggning i Göteborg

Dan har jobbat på Forsen sedan slutet av 2019 och har nu blivit utsedd till gruppchef för anläggarna på Göteborgskontoret.
– Jag tackade otvivelaktigt ja till tjänsten. Göteborg är en spännande region och jag vill vara en del av utvecklingen på anläggningssidan, säger Dan Nilsson, projektledare och gruppchef.

Dan har jobbat flera år i branschen och har med sig erfarenheter från roller som konstruktör samt uppdrags- och projektledare från WSP och COWI.

Dan har under sin karriär inom anläggning specialiserat sig på broar och var 2019 nominerad till årets brokonstruktör för projektet Olskroken Planskildhet. Projektet utgör etapp 1 på Västlänken och innehåller nykonstruktion av sex stora järnvägsbroar och diverse bärighetsanalyser av befintliga anläggningar. Projekt Olskroken innefattar ett stort komplext område och syftar till att förbereda infarten till den nya järnvägstunneln, samt öka framkomligheten i järnvägsnätet utanför Göteborg.

– Dan är en mycket kompetent projektledare med bra ledaregenskaper. Han delar Forsens vision om hur vi vill utveckla anläggningsgruppen i Göteborg. Han blir ett viktigt tillskott för vår fortsatta expansion och utveckling, säger Mats Ranäng, affärsenhetschef i Göteborg.

Dan tillträder sin nya roll första augusti, 2020. 

Ämnen

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterade nyheter