Gå direkt till innehåll
​Mats Ranäng, affärsenhetschef, Forsen Göteborg
​Mats Ranäng, affärsenhetschef, Forsen Göteborg

Pressmeddelande -

Forsen utser Mats Ranäng till affärsenhetschef Göteborg

Mats Ranäng har varit gruppchef hos Forsen i Göteborg sedan oktober 2019, och tar nu över rollen som affärsenhetschef på en av Forsens viktigaste marknader.

– Göteborg är fortsatt en spännande marknad där det händer väldigt mycket. Utvecklingen har nog aldrig varit mer expansiv. Det här vill vi fortsatt vara en del av genom att bidra med vår kunskap och kompetens, säger Mats Ranäng, affärsenhetschef Göteborg.

Mats började som projektledare på Forsen i augusti 2019, och har haft en gruppchefsroll sedan oktober. Tidigare har han bland annat varit vd på Skeppsviken Bygg i Göteborg AB och vd och ägare till PO Hansson Bygg AB.

– Mats har en gedigen erfarenhet från vår bransch och har snabbt satt sig in i Forsens affär. Vi uppskattar hans ledaregenskaper och vi vet redan att han kommer att kunna stärka Forsens position i den här regionen, säger Ulrika Hyll, regionchef sydväst.

Mats tillträdde sin roll 1 januari, 2020. 

Ämnen


Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterade nyheter