Gå direkt till innehåll
Forsen utses till Karriärföretag 2024 − för andra året i rad

Nyhet -

Forsen utses till Karriärföretag 2024 − för andra året i rad

Forsen får utmärkelsen Karriärföretag 2024 - för andra året i rad. I motiveringen lyfts Forsens engagemang för medarbetarnas utveckling, dess inriktning på innovation och hållbarhet och dess arbetskultur som uppmuntrar till kreativitet och möjlighet att hitta lösningar som påverkar framtiden.

För trettonde året i rad listar Karriärföretagen de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige. Det är en gedigen urvalsprocess och juryarbete som ligger bakom listan som fokuserar på karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger. För andra året i rad får Forsen utmärkelsen och är därmed ett av årets Karriärföretag 2024.

- Det är fantastiskt roligt att Forsen fortsätter vara en attraktiv arbetsgivare och att vår satsning på Employer Branding uppmärksammas. På Forsen är det många som på olika sätt bidrar till att kommunicera hur vi är som arbetsgivare, hos kund, bland vänner och i sociala medier. Forsens medarbetarna är vår absolut viktigaste tillgång, och alla en del av vårt varumärke genom vårt agerande och kommunikation säger Lage Backlund , HR chef på Forsen AB

    Juryns motivering till utmärkelsen:

    Forsen utmärker sig som ett Karriärföretag tack vare dess engagemang för de anställdas tillväxt och utveckling. Med en stark inriktning på innovation och hållbarhet ger de sina medarbetare möjlighet att vara en del av lösningar som påverkar framtiden. Forsen främjar en arbetskultur som uppmuntrar till kreativitet och ger utrymme för individer att blomstra.

    Ämnen

    Kategorier

    Kontakter

    Jeanette Andersson

    Jeanette Andersson

    Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498