Gå direkt till innehåll
Irene Wigroth och Josefin Henriksson, kollegor som valt att komma tillbaka till oss
Irene Wigroth och Josefin Henriksson, kollegor som valt att komma tillbaka till oss

Nyhet -

Två kollegor har valt att komma tillbaka till Forsen

Vi är stolta och glada att två tidigare kollegor har valt att komma tillbaka till oss. Våra senaste ”boomeranger” Josefin Henriksson och Irene Wigroth förstärker Forsen i Helsingborg respektive Halmstad

- Jag valde att komma tillbaka för jag får möjlighet att jobba med olika beställare och olika projekt, med stor variation och komplexitet. Forsen är det lilla företaget men med stora resurser. Ett företag med stort hjärta, mycket omtanke och värme. Det bästa är såklart de underbara kollegorna!, säger Irene Wigroth. Irene är projektledare och kom tillbaka till Forsen efter fem år.

Josefin Henriksson har tidigare jobbat på Forsens kontor i Stockholm under 2003-2009. Nu är Josefin tillbaka med uppdraget att sätta Forsen på kartan i Helsingborg. 
- Jag lockades tillbaka av det spännande uppdraget att utveckla Forsens verksamhet i Helsingborg. Det är fint att komma tillbaka till ett kvalitativt och högpresterande bolag som utvecklar både individer, team och affärer med blicken långt framåt. Jag är väl bekant med bolagets ledning och värdegrund och ser fram emot att skapa nya affärsmöjligheter i en region och stad, som kokar av framtidsambitioner med fokus på innovation och hållbarhet, säger Josefin Henriksson.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498