Gå direkt till innehåll
Caroline Redare, HR-chef, Forsen. Foto: Per Myrehed
Caroline Redare, HR-chef, Forsen. Foto: Per Myrehed

Pressmeddelande -

Forsen är en av Europas bästa arbetsplatser

Det här är ett viktigt kvitto på att vår HR-strategi är helt rätt, säger Caroline Redare, HR-chef, Forsen. Vår företagskultur präglas av hög tillit, vilket är utmärkande för företag på den här listan.

I går kväll korades Europas bästa arbetsplatser i Paris. Forsen placerade sig på plats 42 i kategorin ”Top 50 Best Small & Medium Workplaces” (50-500 anställda). 2 340 företag från 19 länder i Europa har deltagit i arbetsplatsstudien och bakom utnämningen står Great Place to Work.

Företagen på listan utmärker sig framför allt när det gäller tillit, stolthet och kamratskap.

– För att behålla och attrahera medarbetare är det viktigt att vi gör rätt saker. Placeringen är en spegling av mina medarbetares åsikter och det stärker min uppfattning om att vi även fortsättningsvis kommer att ha branschens bästa medarbetare på Forsen, säger Bengt Johansson, vd, Forsen.

Great Place to Work® hjälper organisationer att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur. Det är femtonde året de presenterar Europalistan.

För mer information, kontakta:
Caroline Redare, HR-chef, Forsen: 070-771 27 44
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen: 0734-39 26 22

Relaterade länkar

Ämnen


Forsen är ett projektledningsföretag med ca. 170 medarbetare på sju kontor i Sverige. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi är specialister på traditionell projektledning, CM och Samverkan och har kompetens inom bostad, hus och anläggning.

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterade nyheter