Gå direkt till innehåll
Forsen anställer ytterligare en gruppchef till Uppsala – Karin Altin

Pressmeddelande -

Forsen anställer ytterligare en gruppchef till Uppsala – Karin Altin

– Mina styrkor är min organisations- och problemlösningsförmåga. Jag är mån om andras välbefinnande och värdesätter att bygga goda relationer med alla i linjen. Det är viktigt att trivas på jobbet, säger Karin Altin, tillträdande gruppchef Forsen Uppsala.

Karin kommer närmast från WSP Management i Uppsala. Hon har flera års erfarenhet av projektledning, upphandlingar, kvalitets- och miljöarbete som spänner över flera sektorer såsom om- och nybyggnationer av bostäder, industri samt vårdmiljöer, både från konsult- och entreprenadsidan. Parallellt med byggprojekten har hon även jobbat med verksamhetsutvecklande arbeten och är certifierad miljöbyggnadssamordnare enligt SGBC.

– Jag är glad att Karin tackade ja till tjänsten, inte bara i sin roll som gruppchef, vi tillsätter samtidigt en mycket erfaren projektledare med bra bredd. Det är mycket som händer i och kring Uppsala, och vi behöver ständigt växa, säger Robert Ohlsson, affärsenhetschef, Forsen Uppsala.

Karin tillträder sin tjänst den första oktober.

Ämnen

Kategorier


Forsen är ett byggprojektledningsföretag med flera kontor från Kiruna i norr till Malmö i söder. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, kommersiella fastigheter, anläggning, samhällsfastigheter och industri. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498

Relaterat innehåll