Gå direkt till innehåll
Christian Bergklint ska etablera Forsen i Jönköping.
Christian Bergklint ska etablera Forsen i Jönköping.

Pressmeddelande -

Forsen öppnar kontor i Jönköping

Nu öppnar Forsen kontor i Jönköping, och etablerar sig därmed i ytterligare en region. Den 12 december börjar projekt- och byggledare Christian Bergklint, som kommer att ansvara för uppbyggnaden av det nya kontoret.

Forsens expansion i Sverige fortsätter. Nu öppnar man kontor i Jönköping, och finns därmed representerad i en region med stor potential.

Först på plats är Christian Bergklint, som närmast kommer från rollen som fastighetschef på Haboföretaget Fagerhults Belysning. Tidigare har han bland annat arbetat som byggledare och affärsområdeschef på HSB och som konstruktionschef på Trivselhus. I grunden är han byggnadsingenjör.

– Jag har arbetat både på konstruktörssidan, som beställare och som mellanhand. Mitt mål är att byggprojekten ska bli lyckade för alla parter och då är det nyttiga erfarenheter att ha med sig.

Det nya kontoret täcker hela Jönköpings län. Målet är att anställa åtta till tio projekt- och byggledare de kommande tre åren.

– Jönköping och kranskommunerna är en stark marknad med stor potential. Forsen byggleder redan idag ett stort industriprojekt här och det finns även efterfrågan på mark- och anläggningsprojekt.

De breda kunskaperna inom byggbranschen och Forsens moderna sätt att tänka som ett värderingsstyrt företag är två av skälen till att Christian Bergklint sökte sig till Forsen.

– Men framför allt ska det bli spännande att få vara med om att sätta Forsen på kartan i den här regionen och rekrytera de som ska bygga upp kontoret. Det är inte ofta man får en sådan här chans, säger han.

Ämnen

Kategorier


Forsen är ett byggprojektledningsföretag med flera kontor från Kiruna i norr till Malmö i söder. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, kommersiella fastigheter, anläggning, samhällsfastigheter och industri. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498