Gå direkt till innehåll
Hanna Sander, affärsenhetschef Forsen Norr
Hanna Sander, affärsenhetschef Forsen Norr

Pressmeddelande -

Forsen rekryterar ny affärsenhetschef i Norrland - Hanna Sander

Den 8 september börjar Hanna Sander som affärsenhetschef för Forsens nordligaste marknadsområde med kontor i Kiruna, ”fyrkanten” och Umeå. Hon kommer närmast från Skanska.

− Genom den här rekryteringen kan vi accelerera vår expansion i Norrland, samtidigt som våra befintliga medarbetare i regionen får en mycket kompetent ledare, säger Annika Selin, vd Forsen.

Hanna kommer närmast från en roll som projektchef och ombud på Skanska i Umeå. Hon har även haft roller som platschef och projektledare samt drivit eget företag under många år.

− Forsen för mig är ett företag med goda värderingar, stor flexibilitet och målinriktat team. Jag drivs av att överträffa förväntningar och att arbeta nära både medarbetare och kund. Att sätta medarbetarnas och kundernas behov och önskemål i första rummet. Det ska bli en härlig resa att utveckla och utvecklas i företaget, säger Hanna Sander, affärsenhetschef Forsen Norr.

− Marknaden och efterfrågan på våra tjänster i norra Sverige är stor och vi är nu redo att ta Forsen till nästa steg. Hanna är helt rätt person att leda medarbetarna och marknadsarbetet i våra norra delar av Sverige. Hon är både resultat- och relationsorienterad i kombination med starka värderingar, vilket gör henne helt rätt för oss, säger Annika Selin.

 I norra Sverige har Forsen verksamhet i Kiruna, Umeå och den så kallade ”fyrkanten” – Luleå, Boden, Piteå och Älvsbyn.

Ämnen


Forsen är ett byggprojektledningsföretag med flera kontor från Kiruna i norr till Malmö i söder. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, kommersiella fastigheter, anläggning, samhällsfastigheter och industri. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498

Relaterat innehåll