Gå direkt till innehåll
Forsen välkomnar ny affärsenhetschef Bostad

Pressmeddelande -

Forsen välkomnar ny affärsenhetschef Bostad

I mitten på mars tillträder Anders Edwall tjänsten som ny chef för affärsområdet Bostad. Anders kommer närmast från JM Entreprenad AB.

– Jag hoppas att min kunskap och mina erfarenheter ska bidra till att Forsen fortsätter att utvecklas på bostadsmarknaden och att vår attraktivitet möjliggör nya affärer med befintliga och nya aktörer. Jag är väldigt glad över att få bli en del av Forsen och ser fram emot spännande och utvecklande arbetsuppgifter men också att lära känna alla nya medarbetare, säger Anders Edwall.

Anders har en gedigen erfarenhet och har, under 20 år, arbetat i flera befattningar inom JM AB. Han har det senaste året varit verksamhetschef i dotterbolaget JM Entreprenad AB.

– Anders är erfaren, engagerad och mycket kunnig inom det här området och vi är oerhört glada över att välkomna honom till Forsen, säger Bengt Johansson, vd Forsen.

Foto: Sune Fridell

Ämnen

Taggar


Forsen är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar med traditionell bygg- och projektledning och är även specialister på CM (Construction Management). 

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterat material