Gå direkt till innehåll
I kampen om kompetensen rekryterar Forsen ytterligare en HR-specialist

Pressmeddelande -

I kampen om kompetensen rekryterar Forsen ytterligare en HR-specialist

En ny rapport från Svenska Teknik & Designföretagen – Investeringssignalen – visar att hela 87 procent av teknikkonsulterna planerar att anställa under det närmaste halvåret. Jakten på kompetens i branschen är stenhård och Forsen spänner nu musklerna ytterligare för att säkra tillväxt.

Den 4:e april börjar Li Sjöström som HR-specialist, med fokus på rekrytering, på Forsen. Li kommer närmast från en motsvarande roll hos branschkollegan Hifab, och har dessförinnan varit verksam både som rekryteringskonsult samt HR-ansvarig. Från sin tid på Hifab har Li även lokal kännedom från kandidatmarknaderna i Göteborg och Malmö.

– Med sin erfarenhet av att rekrytera inom vår bransch, kommer Li som ett mycket efterlängtat tillskott till vårt HR-team. Det här innebär att vi verkligen kan ta nästa steg för tillväxt i samtliga regioner där vi är verksamma och att vi fortsätter att göra det på det sätt vi tror på – med hjälp av våra medarbetares nätverk och den interna kraften som det frigör, säger Caroline Redare, HR-chef på Forsen.

För mer information, kontakta:
Caroline Redare, HR-chef, Forsen Projekt: 070-771 27 44
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen Projekt: 0734-39 26 22

Ämnen


Forsen är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar med traditionell bygg- och projektledning och är även specialister på CM (Construction Management). 

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterade nyheter