Gå direkt till innehåll
Björn Stoor kommer leda Forsens järnvägssatsning

Pressmeddelande -

Björn Stoor kommer leda Forsens järnvägssatsning

Forsen satsar på att stärka sin samlade kompetens inom ledning av spårburna projekt och utökar sin verksamhet inom järnväg och spårburna transportsystem. Som ett led i det har Björn Stoor tillträtt som ny gruppchef och marknadsansvarig järnväg, han har en lång erfarenhet inom branschen och kommer vara en viktig motor i uppbyggnaden av Forsens järnvägssatsning.

Sveriges spår- och järnvägar står inför stora förändringar under de närmsta åren. Den resan vill vi på Forsen vara med på. Därför vidareutvecklar vi nu vårt befintliga erbjudande och utökar vår kompetens inom järnväg. Vår vision är att bli kundernas självklara val av konsultföretag inom ledning av spår- och järnvägsprojekt.

Björn Stoor kommer närmast från Jacobs och är utbildad högskoleingenjör inom Byggteknik från KTH och har över 10 års erfarenhet av projekteringsuppdrag inom både väg- och järnvägssektorn.

- Vi befinner oss i en spännande uppbyggnadsfas av enheten och satsar på att växa och söker därmed fler kompetenta projekt-, projekterings- och byggledare inom spårburna transportsystem säger Björn Stoor, gruppchef och marknadsansvarig järnväg Forsen

Forsens järnvägssatsning sträcker sig över hela landet och fokus under 2024 kommer att vara att knyta till oss fler resurser som har den rätta ”nybyggarandan” och vill medverka på denna resa.


Ämnen

Kategorier


Forsen är ett byggprojektledningsföretag med flera kontor från Luleå i norr till Malmö i söder. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, kommersiella fastigheter, anläggning, samhällsfastigheter och industri. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498