Gå direkt till innehåll
Forsen utökar sina tjänster inom ledning av spårburna projekt

Pressmeddelande -

Forsen utökar sina tjänster inom ledning av spårburna projekt

Forsen satsar på att stärka sin samlade kompetens inom ledning av spårburna projekt genom att utöka sin verksamhet inom järnväg och spårburna transportsystem.

Sveriges spår- och järnvägar står inför stora förändringar under de närmsta åren. Den resan vill vi på Forsen vara med på. Därför vidareutvecklar vi nu vårt befintliga erbjudande och utökar vår kompetens inom järnvägar. Vår vision är att bli kundernas självklara val av konsultföretag även inom ledning av spår- och järnvägsprojekt.

- Spår- och järnvägssektorn står inför enorma satsningar och spårburen trafik för med sig mycket positivt i utvecklingen av ett hållbart samhälle. Jag ser fram emot att, med den samlade expertis vi har inom Forsen kunna bidra till hållbart resande och samhällsutveckling i stort säger Annika Selin, vd Forsen

Satsningen inom spår- och järnvägsprojekt kommer bli en fortsatt självklar del av bolagets tjänsteutbud inom kommersiella fastigheter, anläggning, bostad, samhällsfastigheter och industri.

- Vi befinner oss i en spännande uppbyggnadsfas av enheten och satsar på att växa och söker därmed fler kompetenta projekt- och byggledare inom spårburna transportsystem säger Robert Ohlsson, affärsenhetschef Forsen

Som ett led i denna satsning välkomnar vi vårt senaste tillskott Björn Stoor som har en lång erfarenhet inom järnväg och kommer vara en viktig motor i uppbyggnaden av dessa tjänster.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Forsen är ett byggprojektledningsföretag med flera kontor från Kiruna i norr till Malmö i söder. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, kommersiella fastigheter, anläggning, samhällsfastigheter och industri. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498