Gå direkt till innehåll
Caroline Redare
Caroline Redare

Pressmeddelande -

Forsens HR-chef Caroline Redare nominerad till årets HR-profil

Forsens HR-chef Caroline Redare utsågs på tisdagen till en av finalisterna i utmärkelsen Årets HR-profil Stockholm 2017. Det är den tredje utnämningen på kort tid för Forsen.

Först utnämnd till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place To Work. Sedan finalist i Årets Unga Fastighetskvinna. Och nu finns Forsen representerat bland finalisterna till utmärkelsen Årets HR-profil Stockholm 2017 – närmare bestämt HR-chefen Caroline Redare.

Årets HR-profil utses i Stockholm och Skåne av rekryteringsföretaget Roi Rekrytering. Vinnaren utses den 20 september vid HRFORUM AllStar i Stockholm, och i år är ett av kriterierna breda kunskaper inom digitalisering. Och här arbetar Caroline Redare för att med hjälp av data identifiera ständiga förbättringsmöjligheter i organisationen.

– Digitala lösningar ska frigöra tid som istället kan läggas på interaktion och samtal mellan medarbetare och ledare.

Hon ser nomineringen till Årets HR-profil som smickrande både för henne personligen och för Forsen som arbetsgivare.

– Vi var tidiga och inledde vår digitaliseringssatsning på HR-avdelningen redan 2013. Sedan dess har vi jobbat hårt för att implementera allt fler tjänster, bland annat hanteringen av utvecklingssamtal, utbildningar och konsulternas CV:n. Nomineringen känns som en viktig bekräftelse på allt det arbete vi lagt ner, säger Caroline Redare.

För mer information, kontakta:
Caroline Redare, HR-chef, Forsen, 0707-71 27 44
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen: 0734-39 26 22

Ämnen

Taggar


Forsen är ett projektledningsföretag med ca. 170 medarbetare på sju kontor i Sverige. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi är specialister på traditionell projektledning, CM och Samverkan och har kompetens inom bostad, hus och anläggning.

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterade nyheter