Gå direkt till innehåll
Forsen Projekt rekryterar HR-specialist

Pressmeddelande -

Forsen Projekt rekryterar HR-specialist

Forsen har förstärkt sin HR-avdelning med en ny HR-specialist. Annika Åredal, som tillträdde i mitten av april, har lång erfarenhet från rekryteringsbranschen och kommer senast från en roll som senior rekryteringskonsult på Agentum.

På Forsen kommer Annika att fokusera på två nyckelområden – rekrytering samt att samordna och driva utbildningsfrågor för Forsens ca 140 medarbetare och 60-talet underkonsulter.

- Det ska bli väldigt intressant och utvecklande att få arbeta med Forsen, särskilt som man är i ett så intensivt expansionsskede just nu, säger Annika. Och att också få fokusera på utbildningsfrågor ser jag verkligen fram emot, fortsätter hon.

Annika har en gedigen erfarenhet av rekryteringsarbetets olika skeden och utmaningar och har också i tidigare roller arbetat med olika former av utbildningsfrågor.

Rekryteringen av Annika Åredal är ytterligare ett steg i den pågående expansionen där Forsen redan i år rekryterat närmare femton personer. Som ett led i den offensiva rekryteringen har Forsen även lanserat en helt ny karriär- och rekryteringsportal, för att på ett attraktivt och effektivt sätt kunna kommunicera med kandidatmarknaden: http://karriar.forsenprojekt.se



Ämnen


Forsen är ett oberoende projektledningsföretag med mångårig erfarenhet av stora byggprojekt. Vi har bred kunskap om bästa sättet att genomföra projekt och vi arbetar både med Construction Management (CM), där vi är ledande i Sverige, och med traditionell bygg- och projektledning. Vår vision är att vara Sveriges ledande oberoende projekt- och byggledningsföretag. Vi kommer att nå detta mål genom att leda effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder.

Projektet styr genomförandeform, vi styr projektet!

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498

Relaterat innehåll